Starkey In Het Oor Power oplossingen

Starkey heeft veel ervaring op het gebied van zogenaamde IHO (In Het Oor) hoortoestellen. De IHO’s zijn er in diverse bouwvormen waaronder de zogenaamde CIC wat staat voor Completely In Canal. Deze hoortoestellen worden in de gehoorgang geplaatst en zijn daardoor nauwelijks zichtbaar te dragen.

CIC op vinger

Door enkele innovaties van Starkey zijn deze CIC hoortoestellen ook mogelijk bij zwaardere gehoorverliezen. De CIC hoortoestellen hebben een maximaal bereik zoals weergegeven in onderstaande afbeelding:

CIC bereik

 

Deze krachtige CIC hoortoestellen zijn voorzien van mooie technieken zoals Voice IQ spraakherkenning voor een optimaal spraakverstaan en Spectral IQ welke spraakdelen verlaagd en daardoor hoorbaar maakt.  Bekijk en beluister deze techniek op www.spectraliq.com

Deze CIC hoortoestellen kunnen ook voorzien worden van een draadloze zender en ontvanger. Hierdoor kan je draadloos telefoneren of audio streamen met en naar je hoortoestellen.

Met de SurfLink Remote afstandsbediening kan je draadloos de hoortoestellen bedienen qua volume (klik op de afbeelding om de werking te zien)

Schermafbeelding 2014-12-07 om 17.06.46

 

Verder kan je met de SurfLink Remote de diverse luisterprogramma’s bedienen en de IQ Boost functie inschakelen.

Of een CIC hoortoestel tot de mogelijkheden behoort kan de audicien u / jou vertellen. Vragen naar aanleiding dit artikel, vul dan gerust onderstaand formulier in.

cic-in-earcic-wireless-2013

 

facebook_like_logo

 

 

One thought on “Starkey In Het Oor Power oplossingen”

Leave a comment