Starkey Halo het Made for iPhone© hoortoestel | Apple Watch

Wat zijn de mogelijkheden van de Starkey Halo het Made for iPhone© hoortoestel in combinatie met je iPhone©….

Door de hoortoestellen te verbinden met je iPhone voeg je handige en unieke functies aan je hoortoestellen toe. Zo kan je bijvoorbeeld het volume van je hoortoestellen bedienen met je iPhone. Ook als je een ander hoortoestelprogramma wil kiezen, kan dat eenvoudig met je iPhone in combinatie met de TRULINK™ app.

Bekijk de volgende video om de ontwikkeling van de Starkey Halo te bekijken:                                       Schermafbeelding 2014-12-07 om 20.10.15


Maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kan je de hoortoestellen terug vinden via Google Maps, je kan je iPhone gebruiken als microfoon en opnames maken om deze op een later tijdstip in een rustige omgeving terug te luisteren.

Ook audio streamen vanaf je iPhone naar je hoortoestellen is mogelijk. Zo kan je optimaal genieten van de muziek op je iPhone of streaming muziek luisteren via bijvoorbeeld Spotify™. Wanneer je gebruik maakt van Siri® kan je e-mail en agenda afspraken discreet laten voorlezen doordat deze naar de hoortoestellen gestreamd worden.


Bekijk de mogelijkheden van de Starkey Halo: Schermafbeelding 2014-12-07 om 20.11.00


Met de SoundSpace functie van Starkey kan je het volume maar ook de klank van je hoortoestellen aanpassen en deze Geotaggen. De klankinstelling wordt dan op basis van je locatie opgeslagen. De volgende keer dat je weer op dezelfde locatie bent, past je hoortoestel automatisch de klank weer aan zoals je het zelf ingesteld hebt. Verder herkent de TRULINK™ app wanneer jij je (bijvoorbeeld in de auto) verplaatst. Dan wordt automatisch het autoprogramma ingeschakeld met de meest optimale instellingen.

Ook zijn de Starkey Halo hoortoestellen te bedienen door middel van de Apple Watch:

Bekijk hier de video:

maxresdefault

Download hier de TruLink app: Schermafbeelding 2014-12-07 om 20.15.17

Wil je meer informatie over wat de Starkey Halo voor jou kan betekenen? Bezoek dan onze Facebookpagina of laat een reactie achter.

Advertisements

One thought on “Starkey Halo het Made for iPhone© hoortoestel | Apple Watch”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s